Seo Services

З 1 грудня у Новомосковську подорожчає проїзд у міському транспорті

З 1 грудня 2018 року вартість проїзду у міських автобусах Новомосковська зросте до 7 гривень.
Нові тарифи затвердили на засіданні виконкому 16 листопада.
Як повідомив начальник міського управління транспорту та звязку Микола Поздняков, міські перевізники надали до управління розрахунки, згідно з якими собівартість проїзду на маршрутах на сьогодні складає 9-10 гривень. Обчислення перевірила спеціально створена робоча група, яка визнала їх економічно обгрунтованими.
За словами чиновника, востаннє тариф підвищували у грудні 2017 року. За цей період дизпаливо подорожчало на 43,5%, газ – на 22,7%, шини – на 17 %, а мастило – на 48%.
Якщо залишити тариф без змін, перевізники будуть вимушені зменшити кількість рейсів. Щоб не допустити цього, виконком надав ФОП Заблуда В.М. та ТОВ ВП «Технополіс» дозвіл підвищити вартість проїзду на 1 гривню – до 7 гривень.
При цьому у місті продовжать діяти всі пільги, а учні 1-4 класів у навчальний час платитимуть за проїзд 2 гривні, запевнив М.Поздняков. Крім того, на маршрутах№№ 5,6зявиться нова зупинка в районі школи № 14 по вулиці Юрченка.
https://www.0569.com.ua/news/2218383/z-1-grudna-u-novomoskovsku-podorozcae-proizd-u-miskomu-transporti
З 1 грудня у Новомосковську подорожчає проїзд у міському транспорті З 1 грудня у Новомосковську подорожчає проїзд у міському транспорті Reviewed by новини2 on 13:35 Rating: 5

Немає коментарів:

111

На платформі Blogger.