Seo Services

Новомосковців застерігають про небезпеку від знайдених боєприпасів

Практично щодня жителі Новомосковська  і області знаходять боєприпаси та інші вибухонебезпечні предмети. Найчастіше всілякі гранати, снаряди і міни виявляють на території будівництв і городів. Однак далеко не всі  знають, як вести себе в подібній ситуації.

Існують кілька простих правил, які убезпечать вас і оточуючих.

Співробітники Служби порятунку попереджають: якщо ви знайшли вибухонебезпечний предмет, ні в якому разі не чіпайте його і не намагайтеся розібрати. Повідомте про знахідку на спецлінію поліції, набравши «102», або в Службу порятунку за номером «101». Далі докладно опишіть оператору, де саме ви знайшли боєприпас і як він виглядає. Чекаючи фахівців, прослідкуйте, щоб до небезпечного предмету не наближалися інші люди, особливо діти. Перебуваючи поруч з боєприпасом, ні в якому разі не намагайтеся розвести багаття.

Якщо ви почули звук вибуху або побачили спалах - негайно лягайте на землю або ховайтеся за найближче укриття. Дотримуватися цього правила необхідно навіть в тих випадках, коли ви знаходитесь далеко від місця вибуху.

Не забувайте, що правильно знешкодити вибухонебезпечний предмет здатні тільки досвідчені фахівці. Ні в якому разі не намагайтеся зробити це самостійно - наслідки можуть бути трагічними.

http://www.poleznaya.dp.ua/index.php?id=7144&doc=novomoskovts_v_zaster_gaiut_pro_nebezpeku_v_d_znaidenikh_bo_pripas_v
Новомосковців застерігають про небезпеку від знайдених боєприпасів Новомосковців застерігають про небезпеку від знайдених боєприпасів Reviewed by новини2 on 13:08 Rating: 5

Немає коментарів:

111

На платформі Blogger.