Seo Services

Конкурсний відбір виконавців робіт із землеустрою


Новомосковська міська рада опублікувала оголошення про конкурсний відбір виконавців робіт із землеустрою . Мета проведення робіт: розроблення та погодження в установленому законодавством порядку проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.
 Дані про земельні ділянки:

- земельна ділянка, орієнтовною площею 2,0000 га за адресою: м. Новомосковськ, вул. Сучкова, р-н БК ім. О.Гончара.

Умови конкурсу :

Конкурсна документація подається в запечатаному конверті, на якому, крім поштових реквізитів, робиться відмітка «На конкурс з відбору виконавців робіт із землеустрою» із зазначенням об’єктів та дати проведення конкурсу.

У конверті мають міститися підтвердні документи з їх описом та окремий запечатаний конверт з конкурсною пропозицією.

Конкурсна пропозиція претендентів подається в запечатаному конверті і має містити пропозицію про вартість виконання робіт з урахуванням податку на додану вартість, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт, а також строк виконання робіт (у календарних днях).

Прийняття заяв припиняється за три робочі дні до дати проведення конкурсу.

У разі неповноти, невідповідності наданих підтвердних документів або несвоєчасності їх подання претендент до участі у конкурсі не допускається.

Термін виконання робіт – не більше 6 (шести) місяців.

 Перелік підтвердних документів, які подаються на конкурс з відбору виконавців робіт із землеустрою:

- заява на участь у конкурсі;
- копія довідки про присвоєння ідентифікаційного номеру з ДРФО (для учасника – фізичної особи), засвідчені згідно чинного законодавства України;
- копія установчого документа  учасника (для учасника – юридичної особи), засвідчені згідно чинного законодавства України;
- копія ліцензії на проведення робіт із землеустрою, виданої згідно чинного законодавства;
- матеріали щодо досвіду роботи  учасника, кваліфікації та досвіду роботи спеціалістів, які залучаються ним до виконання робіт із землеустрою;
- конкурсні пропозиції учасника щодо вартості виконання робіт із землеустрою, калькуляції витрат, пов’язаних з виконанням робіт із землеустрою, а також строк виконання робіт  подаються в окремому запечатаному конверті.

Кінцевий термін подання конкурсної документації: 30 листопада 2018 року.

 Поштова адреса, за якою подаються документи: 51200, м. Новомосковськ, вул. Гетьманська 14, виконавчий комітет Новомосковської міської ради з припискою «На конкурс з відбору виконавців робіт із землеустрою».

 Інформація про проведення конкурсу: конкурс відбудеться 05 грудня 2018 року о 10:00за адресою: м. Новомосковськ, вул. Гетьманська 14,  виконавчий комітет Новомосковської міської ради (І поверх).

 Відомості про місцезнаходження комісії, контактні телефони: м. Новомосковськ, вул. Гетьманська 14, телефон для довідок: (05693) 7-52-45.

http://www.poleznaya.dp.ua/index.php?id=7130&doc=u_novomoskovsku_provodiat_konkursnii_v_db_r_vikonavts_v_rob_t_z_zemleustroiu 
Конкурсний відбір виконавців робіт із землеустрою Конкурсний відбір виконавців робіт із землеустрою Reviewed by новини2 on 17:28 Rating: 5

Немає коментарів:

111

На платформі Blogger.