Seo Services

У Новомосковську провели бібліографічний пошук

У центральній дитячій бібліотеці м. Новомосковська, проведено незвичайний бібліографічний пошук: "Замість Windows-Media - відкрий енциклопедію" у вигляді рольової гри.

Для пошуку були назначені "начальник експедиції" (бібліотекар абонементу Тонконог Г.В.), "експерт" (Олександра Біла), "аналітик" (Марія Найдун) і звичайно були присутні "практиканти" (семикласники ЗЗСО №18, кл. керівник Доброва З.О.).
"Начальник" організував всю роботу, "аналітик" весь час аналізував ситуації, а "експерт" підводив підсумки. Ця гра була присвячена значенню книги в житті людини, особливо книги, найпотрібнішої кожному. Вдало справлятися читачам з поставленими завданнями допомагали каталоги і картотеки.
"Практиканти" помріяли, якими стануть книги і бібліотеки до кінця ІІІ тисячоліття. Дехто висловив передбачення, що це будуть книги у форматі 3D. Жартівливий пошук посприяв кращому засвоєнню бібліографічних знань. Не обійшлося і без змагання між начитаними школярами. Найкращі книголюби отримали призи. Дякуючи неординарно проведеному заходу, юні читачі використали тільки що отримані знання і самостійно обрали собі книги для читання.

http://www.poleznaya.dp.ua/index.php?id=7215&doc=u_novomoskovsku_proveli_b_bl_ograf_chnii_poshuk_quot_zam_st_windows_media_v_dkrii_entsikloped_iu_quot_
У Новомосковську провели бібліографічний пошук У Новомосковську провели бібліографічний пошук Reviewed by новини2 on 00:30 Rating: 5

Немає коментарів:

111

На платформі Blogger.