Seo Services

У Новомосковську рятувальники перевіряли стан пожежної системи

14 листопада рятувальники 31 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Дніпропетровський області спільно з волонтерами з метою попередження пожеж у побуті в осінньо-зимовий період та інших надзвичайних ситуацій, загибелі людей на них, провели профілактичний захід серед мешканців Новомосковська на території ДП «Центральний ринок» розташованого на площі Перемоги.
 
У ході відпрацювання рейдова група вказала населенню на ряд грубих порушень, що спричиняють пожежі у побуті, довели статистику пожеж по місту та області. 
Пожежі на сьогоднішній день становлять  серйозну загрозу безпеці громадян.
 
Співробітники ДСНС та волонтери наголосили обігрівати своє житло безпечно, завчасно подбати про стан опалення у помешканні та не використовувати старі чи несправні обігрівачі. Також вказали, що найпоширенішою причиною пожеж та загибелі людей на них - є куріння у ліжку, при цьому більшість потерпілих від вогню це особи у стані алкогольного сп'яніння. П'яні курці представляють небезпеку не лише для власного життя, а і для оточення, що може завдати непоправного збитку. Застерегли не перевантажувати електромережу одночасним включенням великої кількості електроприладів в одну електророзетку, а йдучи з будинку не забувати їх вимикати. 
Дорослих попередили надійно ховати від малюків сірники, запальнички, не доручати їм стежити за включеними у мережу електричними або засвіченими гасовими і газовими приладами, печами. Дітей дошкільного і молодшого шкільного віку не залишати у закритих приміщеннях без нагляду. 
Під час рейду рятувальники провели інструктаж з населенням та усім співрозмовникам вручили друковані пам'ятки з правилами пожежної безпеки, яких необхідно дотримуватись в опалювальний період. 
В приміщенні адміністрації ринку на  інформаційному куточку розмістили інформацію Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області щодо недопущення надзвичайних подій в осінньо-зимовий період. 
Шановні громадяни! Не чекайте коли біда прийде до вашої оселі. Виявляйте обережність у поводженні з вогнем. Зробіть своєчасні висновки і не зневажайте на застереження рятувальників.

При виявленні вогню чи запаху диму негайно телефонуйте до Служби порятунку «101»

http://www.poleznaya.dp.ua/index.php?id=7146&doc=u_novomoskovsku_riatuvalniki_perev_riali_stan_pozhezhno_sistemi_na_tsentralnomu_rinku_m_sta
У Новомосковську рятувальники перевіряли стан пожежної системи У Новомосковську рятувальники перевіряли стан пожежної системи Reviewed by новини2 on 13:10 Rating: 5

Немає коментарів:

111

На платформі Blogger.