Seo Services

В Новомосковську пройшов захід до Дня пам’яті голодомору

22 листопада, до Дня пам’яті жертв голодомору, юнацький відділ Новомосковської МЦБ провів для учнів 10-го класу ЗЗСО №6 вечір вшанування «Немов прокляття ожива рік тридцять третій… Голод… Голод…».
Почесними гостями заходу була краєзнавець Емма Олексіївна Шаповалова та громадський діяч, член «Просвіти», Затишняк Василь Володимирович.
Ушанувавши пам'ять хвилиною мовчання, гості згадували почуті від очевидців жахливі розповіді тогочасних подій. Василь Володимирович та Емма Олексіївна ділилися своїми дитячими спогадами про близьких та друзів, яких забрав голод.  

Наприкінці зустрічі Емма Олексіївна зробила щедрі подарунки юнацькому відділу та ЗЗСО № 6, книги про жертв голодоморів, адже голод торкнувся кожного, постукав до кожної домівки.

http://www.poleznaya.dp.ua/index.php?id=7197&doc=u_b_bl_otets_m_novomoskovsk_proishov_zakh_d_do_dnia_pam_iat_zhertv_golodomoru
В Новомосковську пройшов захід до Дня пам’яті голодомору В Новомосковську пройшов захід до Дня пам’яті голодомору Reviewed by новини2 on 23:15 Rating: 5

Немає коментарів:

111

На платформі Blogger.