Seo Services

В Новомосковську дещо покращилася якість питної води


 В Новомосковську дещо покращилася якість питної води. З проведених за 9 місяців цього року 351 дослідження питної води на фізико-хімічні показники, не відповідність нормам виявили в 35 випадках. Це кожна 10 проба.  Станом же на півріччя, не відповідало нормам кожне 9 дослідження.
Таку інформацію надали в Новомосковському міськрайонному відділі лабораторних досліджень.
Також в відділі провели 233 дослідження питної води за мікробіологічними показниками. Позитивний результат – загальне мікробне забруднення,  дали 4 проби. Цей показник в порівнянні з даними півріччя (1 випадок)  зріс , але не становить значної ваги в загальній кількості аналізів.
В відділі лабораторних досліджень також повідомили, що постійний моніторинг питної води здійснюється в лікувально-профілактичних, загальноосвітніх та дитячих навчальних закладах, а також в закладах соціального забезпеченя.
 Про всі позитивні результати своєчасно інформують керівників підприємств, органи місцевого самоврядування, інші зацікавлені органи.
https://www.0569.com.ua/news/2225028/v-novomoskovsku-deso-pokrasilasa-akist-pitnoi-vodi
В Новомосковську дещо покращилася якість питної води В Новомосковську дещо покращилася якість питної води Reviewed by новини2 on 23:21 Rating: 5

Немає коментарів:

111

На платформі Blogger.