Seo Services

На сполученні Новомосковськ-Дніпро запустили 15 нових великогабаритних автобусів

Сполучення Новомосковськ – Дніпро має щоденний пасажиропотік близько 10 тисяч людей. Відтепер тут почали курсувати 15 нових великогабаритних автобусів. Згодом перевізник планує закупити ще 10 машин. Про це повідомляє Дніпроград з посиланням на прес-службу Дніпропетровської обласної ради.
Автівки обладнані необхідним приладдям для людей з особливими потребами, є окреме місце для інвалідів та матусь із колясками. Вартість проїзду вдалось зменшити з 20 до 15 гривень завдяки двигунам, що працюють на газі.
«Наш орієнтир – це якісний транспорт та прийнятна ціна. На прикладі сполучення Новомосковськ - Дніпро ми бачимо відповідальну роботу компанії-перевізника. Саме так повинні працювати люди, які хочуть залишитися і успішно вести бізнес в системі міжміського транспорту нашої області. Надання комфортних якісних умов для пасажирів – це зараз важлива вимога, якій потрібно відповідати», - зазначив голова обласної ради Гліб Пригунов.
Оновлення міжміського транспорту та комфортне перевезення пасажирів є важливим завданням у роботі обласної ради. Попереднім перевізником на цьому маршруті була одеська компанія. Через багато нарікань до їх роботи від пасажирів був проведений новий конкурс. Важливо, що переможець тендер, у окрім оновлення автопарку та зниження тарифу, буде платити податки саме тут на Дніпропетровщині, оскільки компанія зареєстрована у Новомосковську, а не в Одесі, як було раніше.
Також з 24 грудня повним ходом запрацює нова автостанція із касою для інвалідів і безкоштовною туалетною кімнатою для пасажирів. Зараз йде процес інформування населення, касири вже працюють. Окрім цього, голова обласної ради поставив ще одне важливе завдання - забезпечити комфортне транспортне сполучення від автостанції у різні куточки міста. Люди, які їхатимуть автобусами із Новомосковська, матимуть змогу пересуватися по місту за 3-4 гривні.
На сполученні Новомосковськ-Дніпро запустили 15 нових великогабаритних автобусів На сполученні Новомосковськ-Дніпро запустили 15 нових великогабаритних автобусів Reviewed by новини2 on 07:34 Rating: 5

Немає коментарів:

111

На платформі Blogger.