Seo Services

Футболісти Новомосковська успішно стартували у зимовому турнірі

Згідно інформації ФФДО з 1 грудня 2018 року на Дніпропетровщині  стартує  зимовий обласний турнір з футболу пам'яті Максима Білого. У турнірі бере участь 24 футбольні команди Дніпропетровської області, в їх числі  команди з Новомосковська. Склад учасників 2-х груп, був розподілений за спортивним принципом. У групі «А» склад учасників сильніше, тому зігравши в 1 коло (11 матчів) перші 5 команд проходять в плей-офф турніру, а з групи «В» виходять перші 3 команди. Ця 8-ка і розіграє головний трофей всього турніру!

Турнір з футболу пам’яті Максима Івановича Білого проводиться з метою:

• подальшого розвитку і популяризації футболу в Дніпропетровській області;
• підготовки гравців для поповнення команд, що беруть участь в Чемпіонаті України;
• підвищення рівня спортивної майстерності футболістів;
• залучення молоді до систематичних занять спортом;
• організації дозвілля шанувальників футболу;
• увічнити пам’ять Максима Івановича Білого.

Так, минулими вихідними, 9 грудня, футбольна команда з Новомосковська  «Твій Рідний Край»  успішно стартувала в Кубку Максима Білого 2018/2019. У першому турі суперником нашої команди була команда Айленд (Степове).

Запекла боротьба за перемогу проходила у м. Дніпро на стадіоні «Олімпійські резерви». Наші футболісти виграли матч з рахунком 3-1. Голи забивали: Бочкарьов В., Василенченко В., Голєнков.

http://poleznaya.dp.ua/index.php?id=7311&doc=futbol_sti_novomoskovska_usp_shno_startuvali_u_zimovomu_turn_r_pam_iat_m_b_logo
Футболісти Новомосковська успішно стартували у зимовому турнірі Футболісти Новомосковська успішно стартували у зимовому турнірі Reviewed by новини2 on 00:18 Rating: 5

Немає коментарів:

111

На платформі Blogger.