Seo Services

У Новомосковську поліцейські провели з учнями правові лекції

В рамках Всеукраїнського тижня права працівники ювенальної превенції Новомосковського відділу поліції відвідали Знаменівську школу, а також центральну міську бібліотеку, де із старшокласниками провели заходи, які направлені на підвищення правової освідченності та свідомості громадян. Основну увагу правоохоронці приділили відповідальності неповнолітніх за вчинення адміністративних та кримінальних правопорушень. 
Інспектори ювенальної превенції розповіли учням, що кримінальну та адміністративну відповідальність можуть нести діти у віці від 14 до 18 років. Крім цього, вони завернули увагу, що майже у всіх випадках відповідальність за дітей до 18 років несуть їх батьки.
 
Також поліцейські нагадали учням про їх права та обов’язки згідно Конвенції ООН про права дітей та Конституції України, а також поспілкувалися на теми, як не стати жертвою злочину та щодо недопущення вчинення насильницьких дій над дітьми.

http://poleznaya.dp.ua/index.php?id=7320&doc=u_novomoskovsku_pol_tseisk_proveli_z_uchniami_pravov_lekts_
У Новомосковську поліцейські провели з учнями правові лекції У Новомосковську поліцейські провели з учнями правові лекції Reviewed by новини2 on 08:54 Rating: 5

Немає коментарів:

111

На платформі Blogger.