Seo Services

В Новомосковську створять мобільну бригаду для боротьби з домашнім насильством

В Новомосковську створять мобільну бригаду з реагування на випадки фізичного та морального насильства в сім’ях. Завданням бригади буде також попередження насильства.
Про це йшлося 13 грудня на засіданні координаційної наради з питань реалізації законодавства у сфері запобігання та протидії домашньому насильству.
До складу бригади увійдуть фахівці з соціальних служб міста, психологи, представники міського управління освіти, медичні працівники, спеціалісти служби у справах дітей, центру надання адміністративних послуг та поліції.
На нараді також визначилися з системою та з черговістю спільних дій в випадку  конкретного факту катування (фізичного або морального), нанесення фізичних ушкоджень, погроз та такого іншого в родинах.
Окремо окреслили дії мобільної бригади в випадках недопустимої поведінки батьків по відношенню до своєї дитини. Також скоординували роботу в випадках вчинення над дитиною в сім’ї фізичного насильства.
Як повідомила головуюча на нараді, заступник міського голови з питань соціально-культурного розвитку міста Ольга Тихонова, склад мобільної бригади з реагування на домашнє насильство затвердять на одному з наступних виконкомів.
https://www.0569.com.ua/news/2245817/v-novomoskovsku-stvorat-mobilnu-brigadu-dla-borotbi-z-domasnim-nasilstvom
В Новомосковську створять мобільну бригаду для боротьби з домашнім насильством В Новомосковську створять мобільну бригаду для боротьби з домашнім насильством Reviewed by новини2 on 09:03 Rating: 5

Немає коментарів:

111

На платформі Blogger.