Seo Services

Вміст хлоридів та сульфатів у річці Самарі підвищений, але це нормально - дослідження

В Новомосковському міськрайонному відділі лабораторних досліджень повідомили, що в річці Самара перевищений вміст  хлоридів та сульфатів, але для цього водоймища такі показники є природніми. Про це повідомляє Дніпроград із посиланням на 0569.
Зазначається, що цього року 233 рази перевірили відібрані з Самари проби за бактеріологічними та паразитологічними показникам та 147 проб - за фізико-хімічними. 
З усіх проб за бактеріологічними та паразитологічними показниками, майже в кожній восьмій (як і в показнику за перше півріччя) був значно перевищений вміст лактопозитивних паличок.
 Зі 147 досліджень за фізико-хімічними показниками, не відповідала нормам майже половина проб. Це означає перевищений вміст в річці Самара хлоридів та сульфатів. Як пояснили у відділі, ці показники мінерального складу є природними для лівої притоки Дніпра.
З наведених даних видно, що стан води в річці Самара в другому півріччі залишився приблизно на тому ж рівні, що й в середині року.
Вміст хлоридів та сульфатів у річці Самарі підвищений, але це нормально - дослідження Вміст хлоридів та сульфатів у річці Самарі підвищений, але це нормально - дослідження Reviewed by новини2 on 03:02 Rating: 5

Немає коментарів:

111

На платформі Blogger.