Seo Services

Новомосковцям вказали на ряд грубих порушень, що спричиняють пожежі у побуті

5 грудня рятувальники 31 державної пожежно-рятувальної частини Головного управління ДСНС України у Дніпропетровський області, спільно з працівниками управління праці та соціального захисту населення, провели профілактичний захід серед мешканців приватного житлового сектору по вулиці Горького міста Новомосковськ.
Метою заходу стало попередження виникнення пожеж та інших надзвичайних ситуацій у побуті в зимовий період та недопущення загибелі людей на них.
В ході відпрацювання, рейдова група вказала населенню на ряд грубих порушень, що спричиняють пожежі у побуті, а також довела до громадян статистичні дані щодо пожеж, які виникли по місту та області останнім часом.
Співробітники ДСНС наголосили на тому, що обігріваючи своє житло, необхідно дотримуватись елементарних правил безпеки, а саме: 
- не допускати експлуатацію опалювальних печей з порушеннями правил монтажу; 
- не залишати без нагляду працюючі газові прилади; 
- не розміщувати обігрівачі поблизу легкозаймистих предметів; 
- не накривати радіатор електроприладу та не використовувати обігрівач для сушки одягу; 
- не обігрівати житло газовими, саморобними та несправними електрообігрівачами та інше. 
Також, рятувальники вказали мешканцям, що залишені без нагляду нагрівальні електроприлади — одна з найчастіших причин виникнення пожеж у побуті.
Фахівці ДСНС застерегли мешканців щодо небезпеки паління у ліжку, особливо в стані алкогольного сп'яніння. 
«П'яні курці представляють небезпеку не лише для власного життя, а і для оточення, що може завдати непоправного збитку!» - розповіли вогнеборці.  
Під час профілактичного заходу, рейдова група провела інструктаж населення та усім співрозмовникам вручила профілактичні листівки на тему: «Бережіть своє житло від пожеж!», а також друковані пам'ятки з правилами пожежної безпеки, яких необхідно дотримуватись в опалювальний період. 
Шановні громадяни! Не чекайте коли біда прийде до вашої оселі. Виявляйте обережність у поводженні з вогнем. Зробіть своєчасні висновки і не зневажайте на застереження рятувальників. 
У разі виникнення пожежі чи іншої надзвичайної події негайно телефонуйте до Служби порятунку за номером «101».
Новомосковцям вказали на ряд грубих порушень, що спричиняють пожежі у побуті Новомосковцям вказали на ряд грубих порушень, що спричиняють пожежі у побуті Reviewed by новини2 on 04:16 Rating: 5

Немає коментарів:

111

На платформі Blogger.